Streama sport hos Streamsport24

Vill du streama sport och snabbt hitta en live sport stream? Då har du hamnat rätt! På Streamsport24.com hjälper vi dig att hitta den sport stream du letar efter.

streama sport

Hitta live sport stream

Sportstrem24.com är en guide som vägleder och ger dig kunskaper för att hitta den bästa sport-livestreamen som överensstämmer med dina behov och krav. Det finns många alternativ och det är inte lätt att hitta vilken tjänst som har vilken live sport stream.

I flera års tid har vi samlat stor kunskap och erfarenhet inom livestreamad sport. All den kunskapen har vi samlat här och förser våra läsare med allt från streams, recensioner till de senaste nyheterna och erbjudandena från tjänster som ger mest värde för pengarna. 

Det finns många alternativ och det är inte lätt att hitta vilken tjänst som har vilken live sport stream.

I Sverige finns det idag en mängd olika leverantörer av sport stream där alla visar olika sporter och ligor. För att krångla till det ytliggare finns mängder av osäkra webbplatser som visar så kallade pirat-streams.

Hur ska jag veta vart jag ska vända mig när jag vill streama mitt favoritlag? Det är är här som Streamsport24.com kommer in i bilden. Vi guidar dig till att snabbt hitta den live sport stream du behöver.

Bedömningskriterier

Hur utser vi vilka streamingtjänster som presenteras på Streamsport24.com? Till att börja med länkar vi enbart till tjänster som har visningsrättigheter för den aktuella ligan och matchen.

Vi lägger även mycket tid på att säkerställa och granska säkerheten på aktören. Det är viktigt de har rimliga villkor, säkra betalningsalternativ, tillgänglig kundservice och att personliga uppgifter och annan känslig information hanteras på ett professionellt och säkert sätt.

När vi har säkerställt att tjänsten är trygg och säker, granskar vi noggrant plattformen. Vi kontrollerar tekniken, användarupplevelsen och såklart bildkvalitén. Om det finns appar så testar vi självfallet dessa. Det inkluderar att se om deras streams flyter på och inte hackar, eller att appen inte kraschar.

Checklista för streama sport:

  • Har rättigheter den sport du vill se
  • God bildkvalité 
  • Säkra betalningsalternativ
  • Tillgänglig kundservice
  • Rimliga villkor 
  • Bonus: Gratis provperiod 

Streama din favoritsport

Intresset för sport i Sverige är enormt och det finns ett stort utbud av streamingtjänster. Det är i och för sig inte så konstigt eftersom, enligt Riksidrottsförbundet så tog svenska landslagtrupper 92 guldmedaljer vid senaste VM eller motsvarande. Detta går såklart inte obemärkt förbi och streamas av miljontals svenskar online.

Dagens streamingtjänster för sport gör det möjligt för dig att följa din favoritsport och lag in-action var du än är. Internet fullkomligt kryllar av webbplatser som visar streams. Tyvärr finns det många tvivelaktiga webbplatser, som inte har rättigheterna att streama och försöker bedra sina användare att trycka på reklam eller vill skada dennes dator eller mobil. Dessa webbplatser tycks ploppa hela tiden och kan ibland operera ett tag tills dess att de till slut stängs ner. Det är därför alltid bra att vända sig till Sportstream24.com när du ska streama sport. Vare sig du är ute efter en stream för fotboll, hockey eller F1 så kan du vara säker på att vi guidar dig till en trygg och säker tjänst.

Streama sport

Vare sig du är ute efter en stream för fotboll, hockey eller F1 så kan du vara säker på att vi guidar dig till en trygg och säker tjänst.

Streama fotboll

Om du vill streama fotboll finns det ett enormt utbud att streama online. Med så många ligor att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt. Från fotbolls-VM, fotbolls-EM till Premier League eller Champions League, eller till att streama Allsvenskan här hemma i Sverige. Även om inte alla kan ta sig till stadion, så går det alltid att streama fotboll online. Det är även många som streamar Bundesliga från Tyskland, La Liga från Spanien, och Serie A från Italien.

Hockey live stream

Du kan vara en trogen supporter med bara ögon för ditt favoritlag. Eller kanske du är en SHL-junkie som aldrig missar en ligamatch, oavsett vem som spelar. Hursomhelst har du förmodligen undrat var du hittar hockey live stream. Populärt är att streama SHL, NHL eller ishockey-VM, OS, eller JVM.

Streama OS

Efterfrågan på innehåll kring de olympiska spelen har ökat kraftigt på den senaste tiden på grund tillgången i digitala och sociala medier runt om i världen.

Rio Games täcktes av mer än 250 digitala plattformar och innehöll dubbelt så många sändningstimmar som i TV (218 000 timmar jämfört med 81 500 timmar). Oavsett om du vill streama OS på din TV, via en livestream online eller på radion, så finns det något för dina behov.

Det här behöver du för att börja streama sport 

Med dagens digitala teknologi krävs inte speciellt mycket för att du ska börja streama sport. Då i princip alla streamingtjänster har anpassat sina appar och hemsidor för såväl datorn som mobilen och surfplattan är det numera fullt möjligt att komma igång och se live stream oavsett om du befinner dig i solstolen på sommarstället eller i tunnelbanan på väg till jobbet.

Efter att du valt ut en streamingtjänst som passar dig via oss på Streamsport24.com måste du först och främst se till att du har en välfungerande internetuppkoppling. Beroende på streamingkvalité kan du behöva en bra stabil uppkoppling för att streama utan avbrott.

Vissa tjänster kräver att du skapar ett konto medan andra låter dig streama direkt. Även om du behöver skapa ett konto och eventuellt teckna ett abonnemang så tar det inte mer än någon minut att komma igång hos de flesta tjänsterna. 

Det första steget för att hitta en bra stream för att streama sport är att se hos vilken tjänst som den finns tillgänglig. Oftast har tjänsterna exklusiva rättigheter för en liga som t.ex. Allsvenskan, SHL eller Premier League. Det betyder att endast de får streama matcherna för den ligan i Sverige.

Hur stor datamängd drar livestreaming?

En match drar cirka 2-3 GB per om du strömmar till en smartphone eller cirka 2-5 GB för en match om du strömmar till en surfplatta, dator, spelkonsol eller TV. Den exakta datamängden beror på tjänst, längd, bildkvalitet, enhet och andra faktorer.

Streama sport på mobilen

Idag har nästan alla streamingtjänster på nätet anpassat sig till att fungera lika bra i mobilen eller på surfplattor som på datorn. De flesta tjänsterna har även egna appar i Appstore och Google Play som du kan ladda ner, för en ännu bättre streamingupplevelse.

Vi rekommenderar att du använder dig av tjänstens app när du ska streama från mobilen. Användarupplevelsen blir oftast bättre i en app än på webbsidan om du streamar från mobilen.

Du kommer uppleva förbättringar laddningstiden, navigering och färre avbrott. Nästan allt blir bättre i en app. Som vanligt behöver är en stabil internetuppkoppling för att kunna streama när du är on-the-go.

Tjänster med streamingrättigheter

Alla streamingtjänster är inte lagliga även om de ser seriösa ut. Att välja en tjänst med lagliga rättigheter gör att sporten kan leva vidare och utvecklas. Du får dessutom bästa möjliga bildkvalité och en användarupplevelse som är säker och framtagne för att fungera riktigt bra.

Sidor du bör undvika

Hur lockande det än må vara att streama gratis på nätet finns det tyvärr även oseriösa sidor som försöker utnyttja sina besökare. Som tur är minskar just nu konsumtionen av piratkopierad onlinefilm, TV och musikinnehåll i EU, enligt en rapport från Europeiska unionens byrå för immaterialrätt (EUIPO). Forskning visar att mellan 2017 och 2018 minskade den totala tillgången till piratkopierat innehåll i EU med 15,1% i genomsnitt.

Du undviker att bli lurad genom att endast välja att streama sport på tjänster som har rättigheter att streama den aktuella ligan. Om du är osäker på ett sida kan du kolla om den finns länkat här hos oss. Du vet nämligen att vi enbart länkar till seriösa aktörer. Det är en bra regel att komma igång nästa gång du letar efter en stream.

Vilka betalningssätt föredrar du?

Det finns många trygga och säkra betalningsätt att betala på streamingtjänster. Vilka betalsätt som efterfrågas av kunden och erbjuds hos de olika tjänsterna kan variera.

Det är viktigt att du hittar en tjänst som har betalsätt som du känner dig trygg och bekväm med att använda.

Om du behöver hjälp

Det som skiljer en bra tjänst från en utmärkt tjänst är kundservicen. Inget slår känslan av att veta att det finns någon som kan hjälpa en om man fastnar och behöver hjälp.

Vi rekommenderar att välja en streamningtjänst som satsar på kundservice så att du snabbt kan få hjälp om till exempel du får problem att ansluta till en stream mitt i en match.

Vanliga sätt att kontakta support

KontaktsättFördelarSvarstid
TelefonPrata med en person direkt
Få guidning och ställ frågor löpande
1-15 minuter
Epost Formellt och överskådligt
Lätt att formulera sig
1-3 dagar
LivechatPrata med en person direkt
Smidigt och överskådligt
1-10 minuter
PostadressFormellt
Lämpligt för klagomål och reklamation
1-2 veckor

Varför välja Streamsport24.com?

Vi vill göra det enkelt och tydligt vart streams visas, vad de kostar och hur bra de är. Istället för att försöka dribbla iväg våra besökare till en webbplats där streamen i slutändan inte finns, så kan du alltid lita på att vi hänvisar sig till rätt tjänst med rätt innehåll.

När du väljer att streama på en tjänst vi har listat här så kan du dessutom vara säker på att det är ett tryggt och säkert val. Allt innehåll här är noggrant framtaget och allt du läser är färskt, uppdaterat och granskat.

Frågor och svar om streaming av sport

Sport live stream

Senaste inlägg